Wandzwenkkraan

Middelzware lasten verplaatsen binnen de werkplaats? Zeker in kleinere ruimtes is dit een grote verlichting van uw medewerkers! Een wandzwenkkraan is hiervoor de oplossing. Een wandzwenkkraan is ideaal om plaatselijk zware lasten te hijsen, zeker in kleine ruimtes. Verhoog uw productiviteit met de wandzwenkkraan 500 kg of de wandzwenkkraan 250 kg en zorg voor veiligheid in uw loods of werkplaats. Stel hieronder uw wandzwenkkraan samen!

Eigenschappen en kenmerken

Hieronder ziet u hoe u een wandzwenkkraan kunt herkennen. Deze eigenschappen maken dit product uniek en universeel toepasbaar in iedere werkplaats:

• Laadvermogen van 250 kg tot 5 ton
• Draait van 180 tot 270 graden
• Ergonomisch design voor grond montage
• Werkt met een afstandsbediening voor optimale ergonomie

Wanneer de Wandzwenkkraan inzetten?

Wandzwenkkranen zijn handig voor gebruik in werkplaatsen en het assembleren van zware goederen. De wandzwenkkraan 500kg en andere wandzwenkkranen hebben een draaibereik van 270 graden. Hierdoor is het echt een hulp bij assembleren van goederen. Wandzwenkkranen nemen het gewicht weg, waardoor uw medewerkers worden ontlast. De efficiëntie neemt toe en de werklast neemt af. Meer weten? Neem contact met ons op en stel uw wandzwenkkraan 250 kg of wandzwenkkraan 500kg vandaag nog samen!