DE BOVENLOOPKRAAN VAN CMAK, CONFIGUREER NAAR WENS

De CMAK bovenloopkraan

Bovenkoopkraan van CMAK

Zware objecten op een eenvoudige en veilige manier verplaatsen doet u met de bovenloopkraan van CMAK. Onze bovenloopkranen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en hebben een goede prijs kwaliteits verhouding. Voor iedere situatie hebben wij een bovenloopkraan te koop staan. Kies uit een standaard model, een mobiele bovenloopkraan of kies voor maatwerk. Ontdek ons uitgebreide assortiment bovenloopkranen te koop, perfect afgestemd op de uiteenlopende behoeften van uw bedrijf en de specifieke eisen van uw werkplek.  Onze bovenloopkraan prijzen behoren tot de meest concurrerende in de markt. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Waarom een bovenloopkraan kopen van CMAK, kies voor;

  1. Ervaring; wij fabriceren bovenloopkranen sinds 1977.
  2. Kwaliteit en garantie; standaard 6 jaar garantie op uw nieuwe bovenloopkraan.
  3. De hoogste veiligheidseisen; de CMAK producten zijn ISO9001 gecertificeerd en voldoen aan  CE-, FEM-, TSE-, DIN-normeringen.
  4. Flexibel; het unieke modulaire ontwerp zorgt ervoor dat de bovenloopkraan volledig aanpasbaar is op uw werkplek en wensen.

Prijsopbouw van uw bovenloopkraan

Wij baseren bovenloopkraan prijzen op afmetingen, de benodigde capaciteit en de toegankelijkheid van de locatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul de onderstaande configurator in.

Stel zelf uw bovenloopkraan samen en ontvang een vrijblijvende offerte

Wanneer u precies weet welke bovenloopkraan u wilt kopen, kunt u met het invullen van enkele eenvoudige stappen een offerte aanvragen.








Graag de offerte sturen aan:






Uw kraan in enkele klikken samengesteld

Wilt u een scherpe offerte ontvangen? Vul hier de gewenste eigenschappen voor uw bovenloopkraan in en uw contactgegevens. Wij sturen u spoedig en vrijblijvend een passend voorstel.

Capaciteit – Gewenste hijscapaciteit van de kraan (in kg.) Overspanning – Gewenste overspanning van de kraan (in mtr.) Hijshoogte – Gewenste hijshoogte van het takel (in mtr.) Kraanbaanlengte – Lengte van de baan in uw pand waarover kraan komt te rijden (in mtr.) 

Advies nodig?

Bel direct 070 – 789 5000, stuur ons een mail via info@cmakcranes.nl. Wij staan graag voor u klaar!

De bovenloopkraan van CMAK

Een bovenloopkraan is een horizontale balk, ook wel ligger genoemd, gemonteerd aan het plafond van een hal of productieruimte.
Een bovenloopkraan kopen doet u niet iedere dag. Het is daarom belangrijk dat u kiest voor de juiste type bovenloopkraan. Om u goed te kunnen adviseren stellen wij vrijblijvend een offerte op na het invullen van de kraanconfigurator. In enkele stappen ontvangt u persoonlijk advies over de passende bovenloopkraan.  

One stop shop op het gebied van bovenloopkranen

Bovenloop kranen zijn leverbaar in standaarduitvoeringen tot 85 ton. Onze kranen zijn modulair opgebouwd, waardoor ze efficiënt getransporteerd worden. De ingenieursafdeling van CMAK heeft al vele speciale opdrachten voor bovenloopkranen naar tevredenheid uitgevoerd. Om aan al uw behoeftes te kunnen voldoen leveren wij ook verschillende soorten componenten. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook staaldraadtakel, wielkasten en wielblokken kopen!

Mobiele bovenloopkraan wanneer flexibiliteit gewenst is

Wanneer de werkzaamheden over de gehele hal plaatsvinden is een mobiele bovenloopkraan de beste oplossing. Met de zwenkwielen is de mobiele bovenloopkraan flexibel en makkelijk te verplaatsen. Door te fixeren met de rem kunt u de bovenloopkraan veilig gebruiken.

Heeft de mobiele bovenloopkraan alleen maar voordelen? Nee, de hij hijscapaciteit van de mobiele variant is lager dan wanneer de bovenloopkraan aan het plafond gemonteerd is. Ook levert u in op efficiëntie als u de mobiele bovenloopkraan vaak moet verplaatsen.

Op maat gemaakte bovenloopkranen

Bent u akkoord met de offerte? Dan gaan we over tot productie. Onze bovenloopkranen maken wij op maat in onze eigen werkplaats in Den Haag. Ook doen we nazorg van uw bovenloopkraan.

Bovenloopkraanconfigurator

Wilt u een nieuwe bovenloopkraan kopen, waarvan de bovenloopkraan prijs overeenkomt met die van een gebruikte bovenloopkraan? Stel hierboven dan zelf eenvoudig uw bovenloop kraan samen en u ontvangt op korte termijn een vrijblijvende offerte. Wij hebben geen gebruikte bovenloopkraan te koop. Door de verkoop van alleen nieuwe kranen kunnen wij de kwaliteit 100% waarborgen. Wij hebben bovenloopkranen te koop voor elke situatie en aansluitend op al uw wensen. Onze experts zijn ervaren en denken graag met u mee.

Investeren in een bovenloopkraan is een belangrijke beslissing. Daarom bieden wij een heldere uitleg over de kosten van een bovenloopkraan om u te helpen een weloverwogen keuze te maken.

Wilt u eerst advies of heeft u vragen over onze producten of bovenloopkraan prijzen?
Neem dan contact met ons op via 070 – 789 5000. Ook voor een keuring kunt u contact opnemen. We geven graag advies over de beste oplossing bij een verouderde kraan.

Kies vandaag nog voor een van de bovenloop kranen van CMAK en maak uw werkplaats veiliger en efficiënter.  

 

© Copyright - CMAK en Breamark Engineering B.V.